Investovat do zdraví se stoprocentně vyplatí, říká vedoucí lékař polikliniky AGEL Praha

26. 4. 2024
V centru privátní péče AGEL Plus se staráme o vaše zdraví. Díky privátní péči AGEL Plus garantujeme objednání na přesný čas a datum a v případech, kdy je potřeba navštívit více odborníků na sebe jednotlivá vyšetření vždy navazují.
Investovat do zdraví se stoprocentně vyplatí, říká vedoucí lékař polikliniky AGEL Praha

Privátní péči AGEL Plus můžete plně využívat na našich poliklinikách AGEL v Praze, Olomouci a Ostravě. „Našim cílem je zajistit veškerou potřebnou péči v co nejefektivnějším časovém rozložení. Silně dbáme na prevenci, protože právě včasná diagnostika je tím nejlepším, co může člověk pro své zdraví udělat,“ vysvětluje MUDr. Martin Pavelka, Vedoucí lékař POLIKLINIKY AGEL Praha.

Zájemci, kteří chtějí o své zdraví nadstandardně pečovat mohou využívat naše celoroční programy, nebo si zvolit z nabídky jednorázových prohlídek. „Při pořízení celoroční prémiové péče AGEL Plus si lze vybrat ze tří lékařských programů, které se liší rozsahem služeb. Jejich společným cílem je komplexní vyšetření zdravotního stavu pacienta,“ doplňuje MUDr. Martin Pavelka.

Privátní péče AGEL Plus je rozdělena do tří celoročních programů podle jejich rozsahu a finančních možností klientů. Nastavení každého z nich zajišťuje nadstandartní preventivní péči včetně možnosti rychlého řešení jakýchkoliv zdravotních problémů a kompletního vyšetření těla.

Vyzkoušejte také naše programy:

Rozšířené preventivní prohlídky Celoroční zdravotní péče

Nebo nás kontaktujte, pro více informací.