Odkryjte tajemství vašeho těla pomocí komplexního laboratorního vyšetření

18. 4. 2024
Nemusíte být Sherlock Holmes, abyste zjistili, co se děje ve vašem těle. Prémiové programy Polikliniky AGEL v Praze, Plzni, Ostravě a v Olomouci nabízí možnost ponořit se do tajů vašeho zdraví pomocí komplexního vyšetření zdravotního stavu, které odhalí vše potřebné pro optimální zdravotní kondici.
Odkryjte tajemství vašeho těla pomocí komplexního laboratorního vyšetření

Proč se spokojit s částečnými informacemi, když můžete mít celkový obraz? Ať už dáváte přednost celoročnímu sledování v některém z prémiových programů AGEL Plus, nebo jednorázové prohlídce, naše nabídka kompletního rozboru krve poskytne nejen detailní pohled na váš zdravotní stav, ale také přesně ukáže, co vašemu tělu chybí nebo co mu přebývá.

Jste zvědaví, jestli dostáváte dostatek vitamínů a minerálů? Naše široká paleta krevních testů na vitamíny a minerály je zde, aby vám poskytla jasné odpovědi. Pomůžeme vám nastavit vaši dietu tak, aby vaše tělo získalo vše, co potřebuje pro udržení zdraví a vitality.

V Poliklinikách AGEL víme, že každý klient je jedinečný. Nabízíme proto služby šité na míru vašim konkrétním potřebám – ať už jako jednotlivci, nebo jako organizace hledající komplexní řešení pro zdraví svých zaměstnanců.

Součástí preventivních prohlídek v programu AGEL Plus je i rozšířené laboratorní vyšetření o krevní skupinu, atd.


Vyzkoušejte také naše programy:

Rozšířené preventivní prohlídky Celoroční zdravotní péče

Nebo nás kontaktujte, pro více informací.