Moderní primární péče: měnící se role praktického lékaře

16. 4. 2024
Primární péče tvoří základní kámen zdravotního systému a má přímý vliv na celkové zdraví populace. Ve zdravotnické skupině AGEL, která je synonymem pro kvalitu ve zdravotní péči, praktičtí lékaři hrají klíčovou roli nejen v bezprostřední péči o pacienta, ale i jako průvodci klientů zdravotním systémem.
Moderní primární péče: měnící se role praktického lékaře

NOVÁ ROLE PRAKTICKÝCH LÉKAŘŮ

Moderní praktický lékař v zařízeních AGEL již není pouze prvním kontaktem pro pacienty, ale také zásadně přispívá k prevenci a celkovému managementu chronických onemocnění. Díky propojení s nejnovějšími technologiemi a pokročilými metodami můžeme pacienty léčit rychleji a efektivněji.

ZDRAVOTNÍ GRAMOTNOST

Dalším pilířem, na kterém stojí naše úsilí, je zvyšování zdravotní gramotnosti. Informovaný pacient, který rozumí důležitosti prevence a je důkladně seznámen se svým zdravotním stavem, efektivněji spolupracuje na svém léčebném plánu. V síti AGEL praktický lékař tedy funguje nejen jako poskytovatel primární zdravotní péče, ale také jako mentor, který pacienty vede k proaktivnímu přístupu k jejich zdraví.

V rámci programu celoroční zdravotní péče nabízíme možnost registrace u praktického lékaře, konzultace zdravotního stavu 24/7, zprostředkování termínů v síti dalších zdravotnických zařízeních Skupiny AGEL, možnost využití ambulantních specialistů pro specializovaná vyšetření, roční preventivní prohlídky, objednání na konkrétní čas s minimální čekací dobou na vyšetření očkovací program, či služby koordinátora a osobní asistence.


Vyzkoušejte také naše programy:

Rozšířené preventivní prohlídky Celoroční zdravotní péče

Nebo nás kontaktujte, pro více informací.